Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Udhëtim te mbarë në Vendlindje

Me KosmacTravel besim dhe Korrektësi

Traditë në Turizëm

Përvoja 25 vjeqare tregon Histori.

Lehtë, shpejt, sigurtë

Rehati ne udhetim, kenaqesi ne fluturim

Oraret e Udhetimeve

Ne i permbahemi Orarit te udhetimeve me perpikmeri

Rezervimi Online

Menyra me e thjeshte per te rezervuar Bileten

Lista e Fluturimeve

Per ne atdhe kemi nje liste te gjere te Fluturimeve

Rehati & Komoditet

Rehatshem dhe me komoditet ne Autobus

Shërbimet e Kosmac Travel AB

Shërbime gjithëpërfshirëse për udhëtime me Autobus dhe fluturimet tuaja për në Kosovë dhe Maqedoni

Rezervoni lehtë dhe shpejtë

Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB.

Fluturime gjithandej

Fluturimi juaj për në Kosovë dhe Maqedoni sa më të rehatshëm që të jetë e mundur.

Pasagjeret Tanë

Pasagjeri është personalisht përgjegjës që të ketë me vete dokumente të vlefshme identifikimi

24 h në Dispozicionin tuaj

Shërbimi ynë ndaj klientëve përmes telefonit është në shërbim gjatë 24 orëve.

Services

Për KosmacTravel AB

KosmacTravel AB është gjithnjë në zhvillim e sipër e me këtë gjithashtu si një portë për kosovarët dhe maqedonasit për në Evropë dhe në të gjithë botën. Nga Kosova dhe Maqedonia, ne ofrojmë lirinë për të udhëtuar. Me linja të rregullta të me Autobus dhe linja te fluturimit për në destinacione të shumta në Evropë dhe me përzgjedhje individuale të fluturimeve për në gjithë botën.

Rezervoni me telefon

Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek ne në zyret e KosmacTravel AB. Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Suedi

Përgjegjësia e Pasagjerëve

Pasagjeri është personalisht përgjegjës që të ketë me vete dokumente të vlefshme identifikimi, të cilat u përgjigjen rregullave qe rekomandon kompania Kosmac Travel AB

24 h në Dispozicionin tuaj

Shërbimi ynë ndaj klientëve përmes telefonit është në shërbim gjatë 24 orëve. Ne i pranojmë kërkesat tuaja për rezervime dhe i përgjigjemi në mënyrë kompetente dhe fleksibile të gjitha pyetjeve rreth udhëtimit tuaj.