Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Çdo të shtunë Suedi-Kosovë me Autobus

Udhetimet me Autobus fillojnë nga data 25.06.2016 Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB. Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Suedi Informata Suedi: SE: +46 70 5465320

Çdo të martë Suedi-Kosovë me Aeroplan

Fluturimet fillojnë nga data 21.06.2016 Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB. Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, SuediInformata Suedi: SE: +46 70 5465320Informata Kosovë: KS: +37744 222239, +38649 222239E: lika.blakcori@kosmac-travel.se W: www.kosmac-travel.se Facebook: KosmacTravel AB