Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Çdo të martë Suedi-Kosovë me Aeroplan

Fluturimet fillojnë nga data 21.06.2016

Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB.

 • Rudeboksvagen 616, 22655
  Lund, SuediInformata Suedi:
  SE: +46 70 5465320Informata Kosovë:
  KS: +37744 222239, +38649 222239E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
  W: www.kosmac-travel.se
  Facebook: KosmacTravel AB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *