Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Oferta e fundvitit Suedi-Kosovë dhe KOSOVE-SUEDI

Kosmactravel AB me oferta speciale per festat e fund vitit

SUEDI-KOSOVE 23.12.2017

KOSOVE-SUEDI 06.01.2018

Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB.

070 54765320
0739994434
+38649 222239

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *