Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Rezervimet në KosmacTravel AB

> Përmes faturës

Rezervoni përmes telefonit dhe bëni parapagimin e biletes tek KosmacTravel AB.

 

> Me të holla të gatshme

Në zyret e KosmacTravel AB.

 • Rudeboksvagen 616, 22655
  Lund, SuediInformata Suedi:
  SE: +46 70 5465320Informata Kosovë:
  KS: +37744 222239, +38649 222239

  E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
  W: www.kosmac-travel.se
  Facebook: KosmacTravel AB