Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Pushimet e vjeshtës dhe të dimrit në shtëpi

Sa më herët të rezervoni aq në të lira janë çmimet!

Fundi i verës dhe i pushimeve po afron. Një arsye e mjaftueshme që t’i gëzohesh vizitës në shtëpi në vjeshtë ose në dimër dhe për t’i dhënë një prognozë të dashurve tuaj për një takim të shpejtë: Sa më shpejtë të rezervoni aq më të lira janë çmimet. Siguroni tani vendet tuaja tek KosmacTravel AB.

 

Rezervoni tani me çmime të lira në www.kosmac-travel.se nëpërmjet faqes tonë të facebook ose në njërin nga numrat e telefonit në Contact Center

Adresa:
Rudeboksvagen 616, 22655
Lund, Suedi

Informata Suedi:
SE: +46 36 130049, +46 370 335444

Informata Kosovë:
KS: +37744 222239, +38649 222239

E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
W: www.kosmac-travel.se
Facebook: KosmacTravel AB