Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Shërbimet

Shërbime gjithëpërfshirëse për udhëtime me Autobus dhe fluturimet tuaja për në Kosovë dhe Maqedoni

Çfarë na dallon neve nga të tjerat është besueshmëria dhe profesionalizmi ynë në trajtim dhe shërbim. Ne angazhohemi që me teknologjinë më moderne dhe shërbime cilësore, të bëjmë udhëtimet dhe fluturimin tuaj për në Kosovë dhe Maqedoni sa më të rehatshëm që të jetë e mundur. Thjesht, shpejt dhe komfort.

24 h në Dispozicionin tuaj

Shërbimi ynë ndaj klientëve përmes telefonit është në shërbim gjatë 24 orëve. Ne i pranojmë kërkesat tuaja për rezervime dhe i përgjigjemi në mënyrë kompetente dhe fleksibile të gjitha pyetjeve rreth udhëtimit tuaj. Agjentët tanë mund të na kontaktojnë në adresat e meposhtme gjatë orarit të zakonshëm të punës.

Adresa:
Rudeboksvagen 616, 22655
Lund, Suedi

Informata Suedi:
SE: +46 70 5465320

Informata Kosovë:
KS: +37744 222239, +38649 222239

E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
W: www.kosmac-travel.se
Facebook: KosmacTravel AB