Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Partnerët

Partnerët tanë për fluturime të besueshme

Nder Partneret kryesore ne Sherbimet e Fluturimeve jane: Adria, SAS dhe Norwegian.

adria  sasnorwegian

KosmacTravel AB punon në mënyrë të suksesshme për vite me radhë me partnerë

të mirënjohur nga Europa në realizimin e fluturimeve, për të garantuar kualitet,

besueshmëri dhe siguri. Partnerët tanë na japin mundësinë për të ofruar fluturime

në klasa të ndryshme të çmimeve.