Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Për Ne

Tash e 25 vite me korrektësi jemi vendosur si urë lidhëse për në vendlindje dhe familje.  Sot, KosmacTravel AB eshte ofruesi kryesor dhe ofruesi prijës i udhetimeve nga Skandinavia per ne Atdhe dhe jo vetem kaq KosmacTravel AB poashtu eshte vendi juaj per fluturime të leverdisshme dhe cilësore për në Kosovë dhe Maqedoni.

Përveç linjave të rregullta të udhetimeve nga selia jonë kryesore në Suedi për në vendlindje, ne gjithashtu ju ofrojmë linja të rregullta edhe nga një numër i madh i qyteteve tjera të Evropës, numri i të cilëvë është gjithnjë në rritje.

KosmacTravel AB, emër i njohur për të gjithë.

KosmacTravel AB është gjithnjë në zhvillim e sipër e me këtë gjithashtu si një portë për kosovarët dhe maqedonasit për në Evropë dhe në të gjithë botën. Nga Kosova dhe Maqedonia, ne ofrojmë lirinë për të udhëtuar. Me linja të rregullta të me Autobus dhe linja te fluturimit për në destinacione të shumta në Evropë dhe me përzgjedhje individuale të fluturimeve për në gjithë botën.

KosmacTravel AB. Korrektësi dhe besueshmëri

Synimi ynë i palëkundshëm është të mbesim ofruesi kryesor i udhëtimeve dhe fluturimeve për në Kosovë dhe Maqedoni pavarësisht konkurrencës, të forcojmë dhe ngrisim këtë pozicion. Përmes përzgjedhjes me kujdes të partnerëve tanë, ne kujdesemi që në të gjitha kategoritë e çmimeve të ofrojmë një standard të kualitetit të lartë dhe të sigurojmë pavarësinë tonë si një ndërmarrje e posaçme me rrënjë të forta rajonale. Zbatimi i besueshëm i fluturimeve, cilësia e lartë për vlerën e paguar, stafi miqësor dhe kompetent janë baza e suksesit tonë të qëndrueshëm dhe pozitës udhëheqëse në treg.

 Atëherë nuk ju mbetet tjetër përveq të na Kontaktoni:

Adresa:
Rudeboksvagen 616, 22655
Lund, Suedi

Informata Suedi:
SE: +46 70 5465320

Informata Kosovë:
KS: +37744 222239, +38649 222239

E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
W: www.kosmac-travel.se
Facebook: KosmacTravel AB