Rudeboksvagen 616, 22655 Lund, Sweden
Sweden: +46 70 5465320 | Kosova: +37744 222239, +38649 222239 lika.blakcori@kosmac-travel.se

Fluturimet

KosmacTravel AB punon në mënyrë të suksesshme për vite me radhë me partnerë të mirënjohur nga
Europa në realizimin e fluturimeve, për të garantuar kualitet, besueshmëri dhe siguri. Partnerët
tanë na japin mundësinë për të ofruar fluturime në klasa të ndryshme të çmimeve.

Sepse largesia prej 1790 Kilometrave nga Gothenburg per Prishtinë me ne kalohen per vetem 3 orë.

 

Prandaj Rezervoni tani biletat e Aeroplanit me ne, Adresat e Rezervimit i gjeni me poshte:

 

Adresa:

 • Rudeboksvagen 616, 22655
  Lund, SuediInformata Suedi:
  SE: +46 70 5465320

  Informata Kosovë:
  KS: +37744 222239, +38649 222239

  E: lika.blakcori@kosmac-travel.se
  W: www.kosmac-travel.se
  Facebook: KosmacTravel AB

 

adria  sasnorwegian